Toate proiectele sunt discutate, schitate si elaborate impreuna cu beneficiarii nostrii pentru a ne asigura ca ceea ce vom realiza exprima intru totul imaginea dorita de d/voastra si camera va "respira" de personalitatea celui care a dorit sa-si coloreze viata apeland la profesionisti.


cand putem realiza o pictura murala in casa?

Pentru clipele când vrei sã dãruiesti copilului tãu un zambet, pentru atunci cand simti ca lumea nu te baga în seama, pentru toate momentele când esti plictisit de rutina si vrei sã evadezi într-o lume fantastica, plina de culoare si de vise - abia atunci si numai atunci apeleaza la profesionistii de la Wallpaintings!
© SC Wallpaintings Srl
TERMENI CONTRACTUALI
locul unde toate visele devin realitate si toate camerele prind culoare
PROIECTE SI IDEI PENTRU PICTURA MURALA
Pentru copiii dragalasi si cuminti, pentru cei alintati, dar mai ales pentru cei tristi si plangaciosi, gasiti AICI o multime de muralii (picturi pe perete) cu o multime de personaje indragite din care sa va alegeti una si pentru CAMERA voastra!
Pentru copiii indragiti de doamne educatoare, carora doresc sa le aduca un plus de bucurie, atentie si, de ce nu, atractie, gasiti AICI o multime de muralii (picturi pe perete) cu o multime de personaje indragite din care sa va alegeti una si pentru GRADINITA voastra!
piscine
camere de copii
gradinite
livinguri
restaurante
picturi religioase
Un RESTAURANT trebuie sa fie locul unde intrand, sa te simti rasfatat si sa doresti sa te intorci cat mai repede chiar daca nu ai plecat inca, nu!? Îi poti face pe clientii tai sa simta asta daca vei apela la solutiile noastre murale.
Daca doreati sa va personalizati casa si singura solutie era pana acum vopseaua colorata, de acum aveti la indemana solutiile noastre profesioniste pentru CASA voastra!
De cate ori vorbim cu cineva care nu este de fata am dori sa ii vedem chipul, iar pentru sfinti acest lucru este multiplicat de harul sfintitor al icoanelor. Profesionistii nostrii au demonstrat de atâtea ori cã pictura a fost dintotdeauna un dar divin de care puteti sa va bucurati si d/voastra.
De cate ori intri intr-o piscina cu siguranta ca gândul ti se indreapta de fapt spre Tenerife, Fiji sau alte locuri exotice. Nu ar fi exceptional sa nu fii doar cu gandul, ci sa fii chiar "acolo"?!
CONTACT
ARTICOLE
TABLOURI
OFERTA DE PRETURI
HOME
PORTOFOLIU