ALBA CA ZAPADA
ARISTOCATS
BAMBI
JUNGLE BOOK
LION KING
ACVATICE
Pictura pentru camera copilului
Decoreaza cu picturi dormitorul copilului

Copii sunt mereu capabili sa ne aduca bucurii, chiar si în cele mai nastrusnice momente ale evolutiei lor. Cu toate acestea au si ei multe momente în care simt nevoia sa isi reîmprospateze imaginatia si cheful de joaca privind la un desen animat, la o carte cu benzi desenate sau la o simpla ilustrare a unui basm. Si daca aceasta ilustrare ar putea fi mereu în fata lor atunci dintr-o simpla camera de copil el ar nascoci o întreaga lume minunata, de basm, unde feeria, povestea, joaca si fericirea s-au instalat comod asa, ca la ele acasa.
© SC Wallpaintings Srl
TERMENI CONTRACTUALI
MAIMUTARELI
ZANUTE
TROLI
WINNIE THE POOH
DINOZAURI
Personaje fermecate
DISNEY LAND
DISNEY LAND
Dar atunci cand totul pare ca merge "ca de la sine" în viata unui copil, mereu trebuie sa apara câte ceva care sa îi tulbure linistea. Un parinte bun cauta imediat metode - chiar si (sau mai ales oi) în miezul noptii - sa nu isi lase pruncul prada fricii, spaimei, temerii de singuratate sau de a fi abandonat într-o camera pustie, rece si neprimitoare în care se trezesc de atâtea ori copii cu acest sentiment. Am sau nu dreptate?!
Oricum ar fi si orice ce ai alege sa facem împreuna trebuie sa stii ca întâlnirea cu noi este totodata si întâlnirea cu personajele îndragite de noi înca din copilarie si de aceea prilejuim numai bucurii!!!

Copii din lumea întreaga adora povestile si doresc ca personajele favorite sa îi însoteasca în lumea lor. De ce sa nu o faci si tu?
Si atunci când copilul tau e trist... ce solutii ai la îndemana?
citeste mai multe despre pictura in camera unui copil
CONTACT
ARTICOLE
TABLOURI
OFERTA DE PRETURI
HOME
PORTOFOLIU
cine vrea sa-si vada copii asa?
RAPUNZEL
RAPUNZEL
ULTIMUL PROJECT
ASTEPTAND BARZA
SPIDERMAN ROOM