Casuta din Padure
Underworld
Alba ca Zapada
Dumbrava minunata 1
Dumbrava minunata 2
DISNEY LAND
Dupa ce am lucrat mai bine de 2/3 saptamâni într-o gradinita am înteles ca reala admiratie este din partea tuturor copiilor ce pasesc zilnic pragul gradinitelor în care am lucrat si unde, zi de zi, în pauze, ieseau si ma înconjurau uluiti de noul aspect care le dadea dorinta sa revina cât mai repede si sa vada în ce stadiu se mai afla pictura mea.
Când descopereau ca am terminat erau putin dezamagiti caci ar fi vrut sa continui sa îi uluiesc cu noi "aventuri murale", dar în acelasi timp erau fericiti ca aceste imagini le pot ramâne definitiv alaturi, în gradinita si în suflete!
Ceea ce puteti lesne descoperi înpictura facuta pe peretii gradinitelor din Constanta e ca sunt facute...cu multa dragoste... si din tot sufletul!!!! Nu degeaba se spune ca tot ce porneste din suflet e un lucru realizat bine!
Chiar daca financiar uneori ne ajung greutatile parerea mea sincera este ca atunci când va doriti ceva din suflet sa nu ezitati sa o faceti...timpul va trece iar parerile de rau va vor marca existenta!
Cât despre copii...EI SUNT UNIVERSUL NOSTRU INTREG...nu merita ei bucuria de a se intalni zilnic cu personajul de desene îndragit?!!?
Iar noi...PARINTII...oare nu ne multumim cu zâmbetul acela de fericire de pe chipul lor, în semn de multumire pentru efortul facut sa ne zâmbeasca?!? Eu spun sa va gânditi mai bine!!!!
Timpul...Viata... TREC....dar ce ai facut din suflet
RAMÂNE PENTRU TOATA VIATA!!!!
© SC Wallpaintings Srl
TERMENI CONTRACTUALI
Decoreaza cu dragoste spatiul gradinitei tale si ofera-le copiilor un adevarat loc de "good time"!
CONTACT
ARTICOLE
TABLOURI
OFERTA DE PRETURI
HOME
PORTOFOLIU
SUPER OFERTE PENTRU GRADINITE!
2 reduceri promotionale în perioada pastelui 2013!!!
Atât pentru picturi 2D, cât si pentru cele de forma 3D, orice gradinita din Constanta sau împrejurimi poate beneficia de mari reduceri de pret:
1. Prima reducere este de 10 % din valoare pentru suprafete mai mari de 10 m2;
2. Cea de-a doua reducere este de înca 10 % din valoare pentru contractele încheiate pâna la sfârsitul lunii MAI 2014.

Doamnelor Directoare, profitati acum de oferta noastra si va veti asigura ca aveti niste copii mai fericiti si, cu siguranta!, mult mai activi!
NURSERY
Universul scolarilor
Gradinita Cambridge
Noutati la gradinite
Tinkerbell & friends