Cu ce e diferita pictura facuta de mine?!

Fiindca de 7 ani am devenit si eu tatic si stiu ce înseamna FERICIREA baietelului meu, ÎNCÂNTAREA de a se trezi în fiecare dimineata zâmbindu-i personajului pictat pe dinaintea sa. MAI MULT? SOMNUL vegheat de aceste personaje de desene animate este mai LINISTITOR, cu vise pe masura, FITI CONVINSI DE ASTA!!!
Prima oara când am început - în joaca - sa îi desenez/pictez lui Andrei în camera prietenii au fost cam refractari, "ca e de ajuns un tapet colorat, sunt atâtea modele în comert!". Dar noroc ca fi-miu a insistat si ce a iesit puteti vedea cu ochii vostrii: lumea trolilor îndragi?i de el evadând în camera sa! Pictura a placut, ideea a fost îndragita si de cârcotasii de mai înainte, lucrurile au evoluat în paralel cu pictura artistica si camera lui Andrei împreuna cu a altor multi copii de atunci au devenit, pe rând, casuta din padure, lumea subacvatica a lui Nemo sau a lui Ariel, jungla lui Mogli sau a lui Tarzan etc.
Si va intreb: nu v-ati gândit niciodata cât de mult v-ar BUCURA pe voi însiva un tablou mult visat si pictat în living sau poate un joc de linii si de culori FRUMOS realizat în dormitor?!?!Tot ceea ce am putut face cu aceste doua mâini a fost mereu din toata INIMA si cu MULT SUFLET, iar oamenii carora le-am pictat îmi sunt apropiati si pastram legatura si acum. Asta pentru ca atunci când am realizat câte o lucrare am fost atent ca omul din fata mea sa priveasca cu admiratie pictura. Nu am plecat niciodata daca nu am putut lasa un loc de “BUNA ZIUA” si “LA REVEDERE”cu respect!Reala admiratie este din partea tuturor celor ce pasesc pragul gradinitelor în care am lucrat, acolo unde, zi de zi, în pauze, ieseau si ma înconjurau uluiti de noul aspect care le dadea dorinta sa revina cât mai repede si sa vada în ce stadiu se mai afla pictura mea. Când descopereau ca am terminat erau putin dezamagiti caci ar fi vrut sa continui sa îi uluiesc cu noi "aventuri murale", dar în acelasi timp erau fericiti ca aceste imagini le pot ramâne definitiv alaturi, în gradinita si în suflete!
Ceea ce puteti lesne descoperi înpictura facuta pe peretii gradinitelor din Constanta e ca sunt facute...cu multa dragoste... si din tot sufletul!!!! Nu degeaba se spune ca tot ce porneste din suflet e un lucru realizat bine!
Chiar daca financiar uneori ne ajung greutatile parerea mea sincera este ca atunci când va doriti ceva din suflet sa nu ezitati sa o faceti...timpul va trece iar parerile de rau va vor marca existenta!
Cât despre copii...EI SUNT UNIVERSUL NOSTRU INTREG...nu merita ei bucuria de a se intalni zilnic cu personajul de desene îndragit?!!?
Iar noi...PARINTII...oare nu ne multumim cu zâmbetul acela de fericire de pe chipul lor, în semn de multumire pentru efortul facut sa ne zâmbeasca?!? Eu spun sa va gânditi mai bine!!!!
SC Wallpaintings Srl CFI 26941707; J13/878/2010; Capital Social: 200 RON; str. Mugurului 8, Bl. 3, Corp B, etaj 3, Constanta, 900012, Romania
De ce sa ma alegeti pe mine?!
Copii sunt mereu capabili sa ne aduca bucurii, chiar si în cele mai nastrusnice momente ale evolutiei lor. Cu toate acestea au si ei multe momente în care simt nevoia sa îsi reîmprospateze imaginatia si cheful de joaca privind la un desen animat, la o carte cu benzi desenate sau la o simpla ilustrare a unui basm. Si daca aceasta ilustrare ar putea fi mereu în fata lor atunci dintr-o simpla camera de copil el ar nascoci o întreaga lume minunata, de basm, unde feeria, povestea, joaca si fericirea s-au instalat comod asa, ca la ele acasa.

Timpul...Viata... TREC....dar ce ai facut din suflet
RAMÂNE PENTRU TOATA VIATA!!!!