Terapia prin culoare
De ce sa ne pictam camerele în loc sa le varuim pur si simplu?
Cu ce e diferita pictura facuta de mine?!
Ce alegem: 2D sau 3D si de ce?
Lynne Haines, USA
Aurelia Diaconu,
director la Gradinita 42, Constanta
Timi Kakandar, Nigeria
John D Mabry, USA
grafician Leonte Nastase
Cine suntem si ce va putem noi oferi

Numele meu este Cosmin. De mic copil am cochetat cu desenul asa ca parintii mei m-au îndrumat spre a-mi cultiva aceasta pasiune. De aceea, în timpul liceului facut în Tulcea, am învatat pictura si sculptura sub îndrumarea unor pictori cunoscuti, Gheorghe Petrovski si Dumitru Vlahos, care au reusit sa îmi dea ceea ce îi trebuie unuia care doreste sa devina artist: dragostea pentru arta si pentru cei care vor beneficia de arta ta. În timpul celor peste 20 ani de studiu si lucru în domeniul artelor plastice principala preocupare a fost pictura pe pânza, lemn, carton sau sticla urmând ca în ultimii ani sa ma specializez în pictura murala - mai ales pentru camerele copiilor -, dar si în pictura ambientala - cu principalii beneficiari copii din gradinite.
Acum va pot oferi multe solutii pentru "ceea ce lipseste" unei case pentru a deveni o locuinta, un camin: caldura si împlinire. Fie ca este vorba de pictarea camerei copilului tau, a decorarii camerei de zi, fie ca doresti extinderea unui spatiu "închis" si trimiterea catre un paradis tânjit, ca doresti ca restaurantul, vila sau piscina sa faca parte dintr-un coltisor din natura; daca vrei sa daruiesti un cadou cu totul deosebit, unul original si unic (tablou, icoana) sau vrei sa te mândresti cu o casa de vis care te va evidentia la petrecerile date - ei bine, pentru toate acestea îti stau la dispozitie cu tot talentul pe care mi l-a dat Dumnezeu si dragostea pe care o "respira" arta realizata de mine.
Îmi poti spune ce îti doresti la telefon, via e-mail sau Y! messenger si eu îti voi transmite solutiile mele în jurul carora vom creea împreuna acel ceva care sa te reprezinte si sa îti completeze visul.
În paginile acestui web-site veti gasi atât imagini din proiectele realizate pentru decorarea camerelor de copii, cât si lucrari de design interior pentru camere de zi, piscine, baruri, restaurante sau cluburi. Zonele unde ma deplasez uzual sunt în jurul Constantei, dar putem discuta solutii pentru orice localitate.

putem gasi si alternative mai ieftine wallpainting-ului?

Pictura pe perete este placuta, dar ai nevoie de un artist, sau de cineva care se pricepe, iar când te vei satura de ea si o vei acoperi cu un strat de lavabil toata acea "opera" de arta va disparea pentru totdeauna. Un fototapet este un fototapet, poti sa-l schimbi de câte ori vrei cu altceva.
Am facut la câteva gradinite picturi cu personaje din povesti si animale pe peretii încaperilor în care staaau privind ziulica întreaga; daca m-as duce acum si nu le-as mai gasi acolo mi s-ar rupe sufletul. Fiecare pictura facuta este o bucatica rupta din mine si lasata acolo, pe pereti! Poate ca cineva care nu a facut asa ceva nu întelege asta. Dar deja am intrat în lucruri prea sentimentale, când tu ai cerut un raspuns simplu despre ceea ce fac eu. Îmi cer scuze.
concluzia e una simpla: Este mult mai frumoasa si de efect o pictura reusita decât un fototapet, dar este mult mai usoara varianta cu fototapentul.
Însa, daca tot vrei sa îti oferi ceva, de ce sa nu îti oferi ce e mai bun?
Cheama-ne pe noi si Coloreaza-ti viata si camera si împrospateaza-ti sufletul cu zâmbete de copii!
WALLPAINTINGS CENTER!
locul unde toate visele devin realitate si toate camerele prind culoare
Articole si review-uri despre Muralii
© SC Wallpaintings Srl
TERMENI CONTRACTUALI